LOH 2024: Kdo bude vysílat přímé přenosy z olympiády?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Přímé přenosy z olympijských her v Paříži zajistí Česká televize, která je bude vysílat na kanále ČT sport. Nabízí se však i další možnosti, včetně sledování livestreamů. V následujících odstavcích se dozvíte podrobnosti o všech dostupných možnostech sledování živých přenosů z Letních olympijských her v Paříži.

LOH 2024: Kdo bude vysílat přímé přenosy z olympiády? Foto: Profimedia

LOH 2024: Kde sledovat olympiádu živě?

Přímé přenosy z Letních olympijských her v Paříži, které proběhnou v termínu od 26. července do 11. srpna, bude možné sledovat na několika televizních kanálech a online platformách. Českému divákovi se nabízí bezplatná možnost užít si přenosy na kanále ČT sport. Veřejnoprávní televize však olympiádu nepokryje kompletně.

sipka Sledujte sportovní přenosy ZDE, s bonusem zdarma k registraci

Evropská vysílací práva pro letošní olympijské hry v Paříži totiž vlastní americká nadnárodní mediální společnost Warner Bros. Discovery, která mimo jiné provozuje stanici Eurosport a streamovací službu Max.

Olympiáda živě – v TV nebo online:

Živé přenosy z olympijských her v Paříži můžete tedy sledovat na těchto kanálech/platformách:

Fotbal - sleduj průběh zápasu zde

Olympijské hry 2024 zdarma na ČT sport (a ČT sport plus) + program

Přímé přenosy z olympijských her v Paříži zprostředkuje Česká televize na kanále ČT sport. Vybrané přenosy bude možné sledovat i online na platformě ČT sport Plus. Česká televize má sice oprávnění vysílat jen na jednom programu, ale v případě souběhu dvou soubojů o medaile s českou účastí bude moci využít i online stream.

Vzhledem k podmínkám vyplývajících z podlicenční smlouvy se společností Warner Bros. Discovery však může Česká televize vysílat pouze omezený počet hodin. Konkrétně odvysílá 340 hodin z celkového programu olympijských her. Zaměří se proto zejména na české sportovce.

Olympijské hry v následujících letech 2026 až 2032 Česká televize pokryje přímými přenosy v podstatně větší míře. Evropským majitelem vysílacích práv se totiž stane Evropská vysílací unie, kam patří i Česká televize. Přenosy tak již nebude přinášet na základě omezené sublicenční smlouvy, nýbrž z pozice spolumajitele hlavní vysílací licence.

sipka Program vysílání z LOH 2024 (atletika) si prohlédněte ZDE.

LOH Paris 2024: Eurosport

Kompletní program Letních olympijských her v Paříži můžete sledovat také na kanále Eurosport (1 až 8), který provozuje společnost Warner Bros. Discovery. Hlavní dvě stanice Eurosport 1 a Eurosport 2 doplní 6 dalších prémiových kanálů, které dohromady pokryjí celé olympijské hry.

Zatímco první dva standardní kanály jsou běžně dostupné v nabídkách českých operátorů (kde sledovat Eurosport zjistíte tady), dostupnost doplňkových stanic je bohužel stále nejistá.

Stanice Eurosport 1 a 2 lze také sledovat na streamovací službě Max, kde jsou dostupné v rámci doplňkového balíčku Sport (za 70 korun měsíčně). Každopádně pokud již službu Max využíváte, sledovat přímé přenosy z olympiády v Paříži můžete i bez balíčku Sport…

sipka Sportovní přenosy z celého světa sledujte ZDE na Tipsport TV

Fotbal - sleduj průběh zápasu zde

LOH 2024 live na streamovací službě Max

Streamovací platforma Max, dříve známá jako HBO Max, bude přinášet kompletní přímé přenosy z olympijských her v Paříži všem svým předplatitelům. Pokud už službu využíváte, livestreamy najdete v nové sekci Sport (v horní liště), která na platformě přibyla po květnové modifikaci z předchozího HBO Max.

Pro sledování přenosů nebude ani nutné předplacení bonusového balíčku „Sport“, který odemyká programy Eurosport 1 a 2. Stačí mít pouze základní předplatné v libovolném tarifu a živé přenosy z olympiády budete mít vždy dostupné.

Navíc díky aplikaci Max, kterou si kromě chytré televize můžete stáhnout do mobilu nebo třeba tabletu, vám z olympiády neunikne nic, ať jste kdekoliv.

Pokud se službu Max teprve chystáte předplatit, doporučujeme podívat se na tento článek, který vám předá podrobnější informace ohledně předplatného a obsahové nabídky včetně možností sledování sportu.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

*️⃣Kde sledovat letní olympijské hry živě zdarma?

Vybrané přímé přenosy z olympijských her v Paříži bude vysílat Česká televize na programu ČT sport. Podívejte se na podrobnosti ZDE.

*️⃣Kde sledovat letní olympiádu na internetu?

Olympiádu je možné sledovat online prostřednictvím streamovací služby Max. Kolik stojí a další informace najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Végh a Vémola během zápasu

Vémola vs. Végh: Kde sledovat odvetu a jaké jsou kurzy?

Velkolepý MMA turnaj mezi Vémolou a Véghem proběhne v pražském Edenu. Podívejte se, kde ho můžete sledovat živě zdarma a jaké jsou vypsané...

Cheick Souaré a spoluhráči z FC Viktoria Plzeň

Kde sledovat MOL Cup ŽIVĚ a ZDARMA?

Finále MOL Cupu se odehraje 22. května 2024. Přečtěte si, kde ho sledovat živě zdarma a jaké jsou na zápas vypsané kurzy.

Atmosféra derby S má vždy grády

Kde sledovat SPARTA vs. SLAVIA live stream zdarma

Obrovsky očekávané derby Sparta vs. Slavia ⚡ si nemůže nechat ujít žádný fotbalový fanoušek. ⏩ Podívejte se, kdy a kde se podívat na utkání...