Horoskop na duben 2024: Co vám hvězdy přichystaly na začátek jara?

Začátek jara většině znamení vlije novou krev do žil a všechno nám půjde mnohem více od ruky. Budeme potkávat nové lidi, uvažovat o nové práci a posouvat naše vztahy na novou úroveň. Co v dubnu přinesou hvězdy zrovna vám?

Horoskop duben 2023 Foto: Pixabay

Horoskop na duben 2024 – Co čeká v březnu jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Jaro je ve znamení nových začátků, a i ti kdo nechystají ve svých životech žádné velké změny, pookřejí a získají ke stávajícím věcem nový, svěží přístup. Pro některé bude duben představovat měsíc, kdy se bude schylovat ke změnám – ty se ale budou nejdříve pomalu utvářet uvnitř nás a navenek se projeví až později.

Uvažujete už nějakou dobu nad tím, že by vám prospěla změna zaměstnání? Chcete se začít učit něčemu zajímavému nebo konečně zrealizovat něco, co už dlouho odkládáte? Měsíc duben vám dá prostor se nad těmito věcmi konečně pořádně zamyslet a vy si tak připravíte půdu na budoucí změny ve vašem životě. Přečtěte si, co čeká v dubnu zrovna vás a pak se vrhněte beze strachu do nových výzev.

Horoskop duben 2024 ♒ VODNÁŘ

V měsíci dubnu vás nehezky potrápí Merkur, který vám přinese pár stresujících situací. Nic se ale nebude jíst tak horké, jak se uvaří, a už koncem dubna se začne vše v dobré obracet. Rozhodně tedy vytrvejte a obzvlášť v práci se snažte nedat své rozpoložení znát, zbytečně byste na sebe upozornili nejen kolegy, ale i šéfa, který by na vás a vaší práci mohl začít hledat chyby. Když se vám povede uchovat si emocionální bouři jen uvnitř, přežene se, ani nebudete vědět jak.

Pokud jde o vztahy, ve vašem okolí se objeví někdo nový, kdo nebude úplně váš šálek kávy. Dotyčný vás bude provokovat svou povahou, ale vy se s tím budete muset vypořádat, protože ve vašem životě nějakou chvilku chtě nechtě pobude.

Vodnáři se budou radovat koncem dubna, kdy přijdou k nečekanému výdělku. Svůj úspěch určitě oslavte, ale peníze byste si měli odložit na horší časy, možná se v budoucích měsících budou hodit.

Tip: Dramatu budete mít v životě až až, kupte si něco dobrého a udělejte si večer pro sebe. Doporučujeme pustit s nějakou komedii, u které se uvolníte - zkuste třeba seriál Jedna rodina nebo Dobré ráno, Brno!, které najdete na Voyo.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Horoskop duben 2024 ♓ RYBY

Rybky budou mít co dělat, aby se jim v dubnu dařilo skloubit soukromý a pracovní život. Venuše vám do života přinese nový objev a s ním spoustu vášně a dalších nových pocitů a vy budete mít tendenci jim stoprocentně podléhat. Je skvělé si život užívat, ale měli byste také myslet do budoucna a nenechat se příliš unést. Navíc byste si na svůj nový protějšek měli občas nasadit i kritické brýle, abyste věděli, do čeho jdete a nebyli později nemile překvapení.

Pokud se vám ale podaří své emoce ukočírovat, nová láska bude novým impulsem i v práci, budete sršet nevídanou energií, kterou dokážete skvěle využít ve svůj prospěch. Bude z vás padat jeden nápad za druhým a šéf z vás bude nadšený.

V tomto měsíci byste se také měli zaměřit na své zdraví. Objednejte se konečně k doktorovi, jehož návštěvu tak dlouho odkládáte, zbavíte se tak kamene, který vás už nějakou dobu tíží na hrudi, a budete moct svou hlavu plně oddat příjemnějším myšlenkám.

Tip: Vy jste zkrátka romanticky naladění a kde je nová láska, chce to i nový šatník na rande – pořiďte si na jarní setkání nové tenisky na platformě, ty jsou letos v módě.

Ryby Foto: Pixabay

Horoskop duben 2024 ♈ BERAN

V první polovině dubna vás čeká emocionální bouře, kterou budete jen těžko kočírovat. Vaše drahá polovička pro to bude mít nějakou dobu pochopení, ale nesmíte přestřelit, jinak by to pro vás mohlo znamenat velké problémy nebo dokonce rozchod. Když přežijete do půlky dubna, bude krize zažehnána, protože vám v tu chvíli přijde na pomoc Venuše, která do vašich vztahů vrátí harmonii.

Jakmile se urovnají vaše vztahy, začnete tušit problém v práci. Už dlouho někomu z vašich kolegů ležíte v žaludku a teď máte pocit, že to dotyčný dává čím dál více najevo. Merkur s Jupiterem ve vás tenhle dojem podpoří a vy zpozorníte, což není nikdy na škodu, ale vyčkejte a vyvarujte se unáhlených závěrů.

Se stresem souvisí také zdraví, na které zrovna dvakrát nedbáte. Dopřejte si občas psychický oddych, při kterém nebudete myslet vůbec na nic. Nic tělu neprospěje tak jako zdravá duše.

Tip: Uvažujte nad tím, jak se zbavit stresu – otevřete svou mysl a nebojte se vyzkoušet třeba meditaci. Pokud nevíte, jak na to, investujte do svého psychického zdraví a zajděte na kurz.

Horoskop duben 2024 ♉ BÝK

Býci budou mít v první polovině měsíce ve svém znamení na pomoc Venuši, která jim do života vnese novou známost, jež obrátí jejich život vzhůru nohama. Nemusí se z toho nutně vyklubat nový romantický vztah, ale půjde o člověka, který se objevil v pravou chvíli a odehraje ve vašem životě důležitou roli.

Jaro se promítne i ve vašem pracovním nasazení, které projde jakýmsi obrozením a vy pro své zaměstnání znovu objevíte vášeň. To překvapí kolegy a potěší vedení, dejte ale pozor, abyste to nepřepálili hned na začátku – uvolňujte svůj entuziazmus pozvolna, ať vám nové nadšení vydrží co nejdéle.

S novým impulsem v práci souvisí i finance, už dlouho vás frustruje pocit nedostatku, který teď budete moci změnit. Jakmile začnete pozorovat, že si šéf všímá vaší aktivity, je ten pravý čas požádat o zvýšení platu. Upozorněte na svou proaktivitu a stůjte si za svým.

Tip: Nastudujte si, jakým způsobem žádat o zvýšení platu, jaká je momentální minimální mzda, promyslete si svou představu a přijděte za vedením připraveni.

Horoskop duben 2024 ♊ BLÍŽENCI

Blíženci se topí ve víru nových láskyplných emocí, což je příjemné. Po dlouhé době zažíváte smysluplný a zároveň vášnivý vztah, který vás momentálně nabíjí a vkládáte do něj všechny své naděje, dejte však pozor, abyste se o tuhle představu neopírali tak moc, až spadnete. Možná si teď svůj budoucí protějšek příliš idealizujete a to by mohlo v budoucnu zadělat na nechtěné problémy.

Divoké to máte v životě i po pracovní stránce: vzali jste si toho na sebe hodně a teď s povinnostmi žonglujete jako o život. Je to v podstatě váš životní styl, takže to zvládnete, jen bude třeba na chvilku zatnout zuby. Možná ale budete muset přehodnotit své zaměstnání nebo odmítnout pár zakázek.

Budete mít hektické období, ale i přesto byste měli dbát na vydatný spánek. Když budete odpočatí, budou se vám problémy řešit mnohem snáz a budete i produktivnější v práci.

Tip: Přečtěte si něco o tom, jak důležitý je správný spánek. Když tomu teď věnujete pár chvil, budete z toho těžit po celý život.

Blíženci Foto: Pixabay

Horoskop duben 2024 ♋ RAK

Minulý měsíc jste mysleli hlavně na své zdraví, protože vás už nějakou dobu trápí obtíže, které vám začaly komplikovat život. S jarem by měly tyto potíže ustupovat do pozadí a vy si oddechnete, že nejde o nic vážného. Tohle zjištění vám vlije novou krev do žil a vy budete v dobré náladě.

To se odrazí i na vašem pracovním nasazení, a tak i přesto, že jste v práci už dlouhodobě nespokojení, hodíte na nějakou dobu tyto negativní pocity za hlavu. V tomhle stavu budete nejspíš po celé léto, protože vás rozptýlí mimopracovní aktivity, na podzim se ale začne vše vracet do starých kolejí.

Ve vztahu s vaší drahou polovičkou budete plout po klidných vlnách rutiny, což vám ale zase tolik nevadí, protože vám to vyhovuje více než drama. Jen trochu zapochybujete o tom, zda vaší společnou budoucnost vidíte stejně.

Tip: Jste zkrátka typy lidí, co neradi dělají velké změny a pak dlouho zůstáváte zaseklí na místě, na kterém ve skutečnosti být nechcete. Investujte do pohledu nezávislého člověka a zajděte se občas vypovídat k odborníkovi, možná budete překvapeni, na co všechno společně přijdete.

Horoskop duben 2024 ♌ LEV

V tuhle chvíli vás moc netěší váš milostný život, buď se dlouhodobě plácáte v nepříliš funkčním vztahu nebo jdete od nezdaru k nezdaru. Hlavu vzhůru, už v průběhu dubna u sebe začnete pociťovat změny v myšlení a přístupu a to se odrazí i na tom, jaké lidi k sobě přitáhnete. V druhé polovině dubna si vás vyhlídne někdo, kdo se vám začne dvořit a vy to více než uvítáte.

Jak se to vybere v soukromém životě, v tom pracovním si naopak začnete připadat nejistě. Na adresu své práce obdržíte pár výtek a navíc si uvědomíte, že vás to vlastně moc nebaví, a proto nemáte vůli to dělat co lépe. Začnete tedy znovu uvažovat o změně.

Pokud jde o zdraví, v minulých měsících jste mu začali cíleně věnovat zvýšenou pozornost a to se vám teď začne vyplácet. Určitě nepolevujte, když o sebe vydržíte dbát, budete až překvapeni, jaké plody to přinese.

Tip: Věnujte se v dubnu sami sobě, dopřejte si třeba wellness nebo masáž a dbejte o svoje tělo, jak je to jen možné. Jakmile budete s touto svojí stránkou spokojeni, to ostatní už půjde samo.

Horoskop duben 2024 ♍ PANNA

Ve vztahu jste momentálně spokojeni, k čemuž vám v první polovině dubna dopomůže Venuše, která vaše emoce ještě zintenzivní. Až vás ale Venuše opustí, z očí jako by vám spadly růžové brýle a vy o svém vztahu možná trochu zapochybujete. Zjistíte, že se svou drahou polovičkou máte možná každý jiný pohled na to, jak trávit volný čas.

V práci se nezastavíte, máte toho čím dál víc, ale to se vám vzhledem k finanční situaci, ve které se poslední dobou nacházíte, nijak nevadí. Kdybyste mohli, vzali byste si toho na svá bedra i víc, ale další povinnosti už není kam vecpat.

S tím souvisí také vyčerpání a potažmo zdraví jako takové. Ať už máte práce, kolik chcete, měli byste si udělat čas i na relax, i kdyby mělo jít jen o to natáhnout se na gauči a pustit si něco nenáročného.

Tip: Využijte chvilku volna a vypněte u nějaké komedie. Doporučujeme nějaký seriál nebo film z Netflixu, u kterého snadno přijdete na jiné myšlenky.

Horoskop duben 2024 ♎ VÁHY

Březen byl pro vás těžký, překonali jste pár nepříjemných překážek, které už ale máte úspěšně za sebou a nic nebrání tomu se zase zaměřit na to dobré. Už nějakou dobu uvažujete, že váš vztah posunete o další krok dál, ale bojujete s nejistotou, která vás brzdí a to vaši drahou polovičku znervózňuje. To může do vašeho vztahu vnést nedorozumění. Ať už to cítíte jakkoli, nezapomeňte s partnerem o věcech komunikovat.

V práci vás to už dlouho nebaví, střídají se vám fáze, kdy své zaměstnání tolerujete a kdy vás vyloženě otravuje. Jste ale vděčni, že máte jistý příjem a navíc nemáte tušení, co jiného byste dělali. Také máte na prvním místě rodinu, a tak je pro vás mzda důležitější než váš dobrý pocit z práce. Možná byste ale měli začít více myslet na sebe.

Přestaňte se vyhýbat některým povinnostem a dejte si v dubnu výzvu dohnat všechny resty, které před sebou hrnete už nějakou dobu.

Tip: Začněte ve volných chvílích uvažovat, jaká práce by vás bavila. Můžete si udělat osobní průzkum, v jakých oborech se kolik vydělává a případně absolvovat nějaký rekvalifikační kurz.

Váhy Foto: Pixabay

Horoskop duben 2024 ♏ ŠTÍR

Štíři momentálně vidí svou největší jistotu ve svých vztazích. U partnera hledáte útěchu, když něco nevyjde, je pro vás takovým přístavem v bouři, na který se můžete spolehnout. Jste ve fázi, kdy byste rádi posunuli svůj vztah s drahou polovičkou na novou úroveň, ale máte pocit, že vás v tom limitují povinnosti. Zkuste trochu ubrat a zase se na chvilku zaměřit na své nitro a duševní spokojenost.

V práci se můžete přetrhnout, ale stejně máte dojem, že moc nezvládáte, což přináší stres a únavu. Je pro vás velmi těžké najít rovnováhu, protože plnit finanční povinnosti zkrátka musíte.

Ujasněte si, jaký model ve vašem pracovně-finančním životě funguje nejvíc a zda se někde nedá ubrat, aniž by to mělo výrazný finanční dopad. Možná se budete muset trochu uskromnit, ale berte to jako investici do sebe.

Tip: Udělejte si více času na to, co vás baví – kreslete, zpívejte nebo navštivte zoologickou zahradu či safari park, zkrátka dělejte cokoli, co vás psychicky nabije.

Horoskop duben 2024 ♐ STŘELEC

Ve vztahu jste spokojeni, ale ve druhé polovině dubna budete mít pocit, že vás partner trochu zanedbává. Budete mít potřebu se v pocitu ukřivděnosti trochu porochnit a politovat se, moc dlouho se tomu ale neoddávejte, aby partnerovi nedošla trpělivost. Pokud si o svém rozpoložení s partnerem promluvíte včas, krize bude rychle zažehnána.

Děláte záslužnou práci, která vám ale občas leze na nervy. Jednou na svém zaměstnání hledáte mouchy a podruhé zase vidíte výhody. Takovéto zhoupnutí vás znovu čeká v půlce dubna, kdy vám Jupiter vnese do života pocit nespokojenosti. Nakonec ale usoudíte, že jde jen o rozmar.

Máte za sebou pár nepodařených investic a zároveň prožíváte finančně jedno z nejvypjatějších období vůbec, a tak máte tendenci hledat způsoby, jak snadno přijít k penězům, buďte ale opatrní, abyste nenarazili.

Tip: Odjakživa jste požitkáři, což má pozitivní vliv na vaši psychiku, nezapomínejte na to a dopřejte si jednou za čas pěknou dovolenou.

Horoskop duben 2024 ♑ KOZOROH

Do vašeho života vstoupí někdo nový, kdo vás po dlouhé době dostane z emocionální letargie. Měsíc duben bude ve znamení vzájemného poznávání, a přestože budete obezřetní, nenajdete na novém protějšku nic, co by vám dělalo vrásky. Možná jde tedy o začátek dlouhodobého vztahu a to vám vlije novou krev do žil.

Po finanční stránce to teď nemáte úplně jednoduché, máte velké výdaje, ale výdělky se zrovna nehrnou. Ještě duben vám v tomhle ohledu dá zabrat a koncem měsíce budete mít tendenci hledat rychlá řešení, ale pozor, zkuste se ovládnout a ještě vyčkat – vše se včas obrátí k lepšímu.

Nový vztah a nedostatek financí nejdou zrovna k sobě, ale nevěšte hlavu, svému potenciálnímu partnerovi se můžete s klidem svěřit a pak společně vymyslíte nějaký finančně nenáročný program.

Tip: Využijte začínajícího jara a pozvěte svého nového partnera na procházku do parku nebo si najděte nějakou zajímavou turistickou trasu. Můžete si na internetu vyhledat tipy, jak trávit volný čas.

Kozoroh Foto: Pixabay

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Výměna manželek se vysílá na TV Nova od roku 2005!

Výměna manželek na Nově - celé díly online zdarma, poslední díl

Výměna manželek láká k obrazovkám statisíce lidí. O čem pořad je, jak se přihlásit, jaký je honorář a kde sledovat celé díly online se...

Seriál Sluha národa vedl ke zvolení ukrajinského prezidenta

Seriál Sluha národa - kde sledovat online zdarma, české titulky

O čem je seriál Sluha národa? Jakou roli si v něm zahrál Volodymyr Zelenskyj? Kde se na seriál podívat online? Odpovědi najdete v tomto...

Moderátor pořadu Na lovu Ondřej Sokol

Na lovu - přihláška, hvězdný speciál, lovci, otázky a díly zdarma

Lov začíná, slýcháme z obrazovek skoro každý podvečer. Televize Nova minulý rok odstartovala novou, neotřelou vědomostní soutěž s názvem Na...