Výměna manželek: zanedbaná péče, vyrážka a strašení dětí!

Nový díl Výměny manželek je venku a pro mnohé bude zklamáním. Pokud i vy patříte mezi diváky milující drama, hádky, ostré výměny názorů a odpornou špínu, u nejnovějšího dílu oblíbené televizní reality show své choutky pravděpodobně neuspokojíte.

Výměna manželek - Veronika a Klára.jpg Foto: Voyo

Výměna manželek – 17. série 3. díl – Veronika a Romana

Čekali jste s napětím na nový díl Výměny manželek? V pořadí třetí díl sedmnácté série je venku, ale pro mnohé diváky bude spíše zklamáním. Desetidenní výměna Romany z Ostravy a Veroniky ze Šumperka probíhala velmi klidně – bez hádek, křiku, nepořádku a zkrátka toho typického koření, které na tomto pořadu většina z nás miluje. Mezi zúčastněnými rodinami sice panovaly viditelné rozdíly, žádný z nich ale nebyl důvodem k vyostřenější situaci. Škoda…

sipka Mrkni se na nový díl s Veronikou a Romanou zdarma (3. díl 17. série na Voyo)

Výměna manželek nový díl – z pořádku do nepořádku

Cílem Výměny manželek je vždy spojit dvě rozdílné rodiny. I v tomto poněkud klidnějším díle se to přeci jen povedlo. Pořádkumilovná Romana přijela do domácnosti, která nebyla tak úplně podle jejích představ. Ze svého ostravského bytu byla přeci jen zvyklá na něco jiného – zejména také proto, že pořádek po ní vyžadoval pedant René.

„Chápu, že někteří lidé nemají finance, ale čistota se dá udržovat i bez nich,“ okomentovala znechuceně prohlídku bytu, ve kterém narazila na nedostatky – například nechutně upatlané židle v kuchyni nebo plíseň na zdi v dětském pokojíčku.

Výměna manželek online zdarma – čtyři dospělí a jen dva platy

Když ze šumperského bytu Veronika odjížděla, nenechávala za sebou jen partnera Reného a své tři děti. V jedné domácnosti s nimi totiž žije ještě bratranec s přítelkyní. Nutno podotknout, že ačkoli jsou v domácnosti 4 dospělé osoby, jen dvě přináší domů plat. René ani bratranec Michal v současné době práci nemají a chod domácnosti tak finančně „táhne“ Veronika a Bára (přítelkyně Michala).

sipka Jak se k finanční situaci rodiny vyjádřila Romana? Klikni ZDE a dozvíš se

Nejnovější Výměna manželek – strašení dětí a strach z doktorů

Jednou ze situací, která by se v tomto díle dala označit za zajímavější, bylo odhalení bolestivé vyrážky u desetileté Natálky. Ta si opakovaně stěžovala na bolest a Romana odmítala nechat problém jen tak vyhnít. Dostala se kvůli tomu do menší rozepře s Bárou, která vehementně tvrdila, že Veronika vyrážku své dcery řeší, ale problém se pořád vrací.

A problém nastal také ve chvíli, kdy chtěla vzít Romana malou Natálku k lékaři. Odpovědí bylo rázné ne a vysvětlení, že se doktorů bojí. A proč? Biologický otec totiž svou dceru strašil velkými injekcemi a výhrůžkami, že lékaři způsobují bolest. Není se tak čemu divit, že mělo dítě z doktorů strach a celá situace Romanu vytáčela do běla.

sipka Jaký vzkaz měla Romana pro Natálčina biologického otce? Dozvíš se na Voyo

Výměna manželek dnes – zabil člověka?!

Pozorným divákům určitě nemohl uniknout fakt, že René z Ostravy má pod okem malou slzu. Většina z nás asi tuší, jaký je význam tohoto tetování a že rozhodně není pozitivní. Ani Veronika neudržela svou zvědavost na uzdě a samozřejmě se svého vyměněného manžela zeptala, proč ono tetování má.

„Slzu pod okem máš buď za to, že si člověk odseděl víc jak pět let v base, nebo za to, že někoho zabil,“ vysvětlil René a dodal, že odmítá odpovědět, z jakého důvodu on sám tohle tetování má. Nicméně odhalení na sebe nenechalo dlouho čekat. René se rozpovídal o autonehodě, kvůli které je v invalidním důchodu. „Vina byla na obou stranách. Oba dva jsme předjížděli, vyjeli jsme proti sobě a už se s tím nedalo nic dělat,“ řekl. A to nebylo všechno. Hned poté Veroniku i diváky šokoval výrokem, že ho to vlastně ani nemrzí. Přitom při dané autonehodě zemřel člověk…

Výměna manželek online – zanedbává své děti?

Vztek by do Romany vjel i v momentě, kdy se začala zajímat o znalosti desetileté Natálky. Bylo patrné, že ve třetí třídě už by mohla číst mnohem lépe, přitom holčička ze školy nosila ze čtení jen samé škaredé známky. Stačilo ale trochu pozornosti a věnování se malému dítěti a rázem z toho byla nejen pochvala v žákovské knížce, ale následující den také jednička jako bič.

„Veronika na to nemá nervy, tak se s Natálkou učím já,“ prozradil René, který na svou partnerku práskl, že často vybouchne, tak to raději převezme za ní. Na tuto informaci měla energická Romana jasnou odpověď. „Si udělala tři děti a když má jedno problémy, tak ona nemá nervy?“ nechápala jednání a postoj Veroniky, které v té době prožívala dovolenkových deset dní v Ostravě.

sipka S čím se Natálka svěřila vyměněné mamince? Klikni ZDE a dozvíš se

Výměna manželek – jak to dopadlo?

I tradiční setkání „Mezi osmi očima“ tentokrát proběhlo velmi klidně. Padlo mnoho vyznání lásky a to na obou stranách. Partneři se vzájemně ujišťovali o své nehynoucí lásce a také o tom, že už jeden ani druhý nikdy nikam nepojede.

Veronika i Romana se vrátily zpět ke svým životům, na kterých ani jedna z nich nechce cokoli měnit. Zajeté koleje jim vyhovují.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost