Výměna manželek: stalking manželky a psi zavření v jedné místnosti

Dnešní výměna manželek opět některé diváky zvedla ze židle. Život na deset dní si vyměnila svérázná Lucie z Mladé Boleslavi a lehce zakřiknutá Petra z Kladna. Ta za sebou nechala domácnost se třemi dětmi a dvěma psi a právě ti byli jedním z hlavních témat nejnovější Výměny manželek.

Výměna manželek - Lucie a Petra Foto: Voyo.cz

Výměna manželek 17. série 1. díl – Lucie a Petra

O dnešní Výměně manželek můžeme směle prohlásit, že patří mezi ty klidnější a pro někoho možná i méně zajímavé díly. Ne nadarmo se říká, že jakmile mají všichni práci a plný počet zubů, nebude to tak úplně ono. I přesto se ale mezi vyměněnými rodinami našly viditelné rozdíly, které přeci jen přispěly k jisté napjaté atmosféře nejen mezi jednotlivými účastníky, ale i mezi námi, co jsme seděli u televizních obrazovek.

sipka Podívej se na díl s Luckou a Petrou zdarma (1. díl 16. řady na Voyo)

Výměna manželek online zdarma – alkohol tekl proudem

Manželé Lucie a Martin, kteří žijí v Rokytovci společně s již dospělou dcerou Verčou, toho mají poměrně dost společného. A otevřeně se oba dva přihlásili i ke stejnému koníčku – a tím je alkohol. Toho si dopřávají oba dva a nijak se za to nestydí.Dám si denně 15 až 20 piv,“ přiznal se skoro až hrdě Martin, který si nejen s manželkou, ale i stejně naladěným sousedem rád polkne i kapku něčeho ostřejšího. Půl basy piva a litr kořalky mu nedělají sebemenší problém. Za alkoholika se ale rozhodně nepovažuje.

Zato v druhé rodině se k alkoholu staví trochu jinak. Možná trochu více. Petra s Honzou si údajně čas od času dají dvě nebo tři piva večer před spaním. „Petra ani víc pít nemůže, jak má zmenšenej ten žaludek, tak se rychle opije,“ vysvětlil Honza své vyměněné manželce, kterou jeho rázná reakce lehce zaskočila. Přeci jen má sama k alkoholu kladný vztah…

sipka Kolik tisíc měsíčně utratí Martin za alkohol? Dozvíš se ZDE

Výměna manželek nový díl – sledování polohy a sdílená hesla

Ještě že vyměněná manželka Petra slova svého muže neslyšela a od alkoholu se nedržela dál. S novým manželem a jeho kamarády jednoho večera poseděla nad několika pivy a nebála se ani otevřenější debaty. V té například přiznala, že jí Honza sleduje na telefonu. Má totiž zapnutou polohu a partner tak přesně ví, kde se jeho milá pohybuje.

Nad touto skutečností nejen Martin, ale i zbytek osazenstva nevěřícně kroutili hlavou. „Je to mladej žárlivej kluk,“ hodnotil Martin situaci a prohlásil, že to dvojici příliš dlouho nevydrží. A to ještě netušil, co dalšího mu jeho manželka na deset dní poví za pár okamžiků. „Má i moje heslo do Messengeru a když se v práci nudí, tak si čte, s kým si píšu,“ přiznala Petra. Dvojice si vzájemně sdílí hesla a Honza s oblibou své partnerce leze do mobilu. Chce mít zkrátka přehled.

sipka Jak Honza fyzicky ublížil své partnerce? Dozvíš se na Voyo

Výměna manželek dnes – „Je líná uklízet, do všeho jí nutím,“ zlobil se Honza

Honza ostatně zejména z kraje výměny o své partnerce nemluvil zrovna hezky. Vyměněné ženě Lucii například řekl, že Petru musí do všeho nutit. „Co se úklidu týče, je prostě líná. Pořád abych jí říkal, co má dělat,“ stěžoval si, jak to u nich doma funguje. Zato Lucii prý její manžel do úklidu absolutně nekecá. Ještě aby ano, když doma nemusí hnout prstem.

Nešlo si nevšimnout, že je Honza cholerické povahy. Nejeden divák jistě zakroutil hlavou, když teprve osmadvacetiletý muž prohlásil, že pokud to u něj doma nebude fungovat tak, jak on si přeje, bude pořád zle. A tady asi dvojice tvrdě narazí. Zatímco Honza chce, aby Petra skákala, jak on si píská, ona natruc nedělá, co po ní žádá. Nenechá si přece poroučet.

Výměna manželek online – psi zavření v jedné místnosti

Nedílnou součástí nejnovější Výměny manželek byli také psi, které jsme mohli vidět v obou vyměněných rodinách. V každé z nich se ale zvířátka měla naprosto odlišným způsobem. Zatímco u Lucie a Martina je fena Merlinka miláčkem rodiny, může se volně pohybovat po domě a nezná, co je to být zavřená v kleci, dvojice psů v rodině Petry a Honzy žijí úplně jinak.

Mít velké plemeno v panelákovém bytě zkrátka nedělá dobrotu, na což ostatně vyměněná manželka Lucie upozorňovala od samotného začátku. Vůbec se jí nelíbilo, že jsou pejsci celé dny zavření jen v jedné malé místnosti, ze které se v podstatě nemohou hnout. „Nechci, aby mi to tady ničili,“ oponoval svérázně Honza. „Ten byt není můj, když ho zlikvidujou, budu to muset platit. Budou jenom na chodbě a nikde jinde,“ kázal své nové ženě, které to trhalo srdce.

Lucka rozhodně nebyla nadšená, když na ní ráno čekalo překvapení v podobě loužiček a několika ne zrovna vábně vonících hromádek (navíc rozmazaných po celé chodbě). Na hafany se zlobit nemohla, ale přístup Honzy jí zaručeně pil krev.

sipka Jaký obsah skříně Lucii vyděsil? Klikni ZDE a dozvíš se

Výměna manželek 16. série 18. díl – „Tohle není život pro mě,“ přiznala Lucie

Ke konci výměny už to mezi Lucií a Honzou začalo opravdu hodně drhnout. Dvojice spolu vůbec nekomunikovala, za což z velké části mohla právě Honzova nálada. Byl ustavičně protivný, rozmrzelý a znuděný. Údajně se mu stýskalo po jeho partnerce, která si na druhé straně užívala pohodu, byla spokojená a přeci jen se nechala zlákat i k popíjení nějakého toho alkoholu.

Lucie se poslední dny před odjezdem domů snažila vydržet ze všech sil. „Já bych takhle žít nemohla,“ netajila se. „Tohle není život, to je přežívání,“ zoufala si. V rodině, kde jsou psi chudáci a partner je prudérní opravdu nepanovala dobrá atmosféra.

Výměna manželek – jak to dopadlo?

Neodmyslitelná součást Výměny manželek nazývaná „mezi osmi očima“ proběhla velmi klidně, než na co býváme zvyklí u vyhrocenějších dílů. Honza si neodpustil poznámku na Martina – vypít dvacet piv denně se mu rozhodně nezdá v pořádku, ale Martin se nad jeho slovy jen pousmál. Z rodiny Petry a Honzy ubude jeden pejsek, protože i Petra uznala, že mít takového velkého hafana v malém bytě zkrátka nejde.   Obě vyměněné manželky byly rády, že jsou doma, mezi svými a u svých zajetých životů, které jim vyhovují a nic by na nic neměnily.

sipka Podívejte se také na díl plný extrémů se Špindírou Lucií

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Zdroje: Voyo.cz

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost