Výměna manželek: Tepláková máma, která odmítá pracovat

V dalším díle Výměny manželek se střetly dva naprosto rozdílné světy. Zakřiknutá Kristýna, která celé dny nevyleze z tepláků, na deset dní okusila život akční Elišky milující nejen sport, ale i pěkný vzhled a slušivé oblečení. Pro obě vyměněné maminky bylo deset dní mimo zajeté koleje velkým prozřením.

Výměna manželek - Kristýna a Eliška Foto: Archiv TV Nova

Výměna manželek 16. série 17. díl – Eliška a Kristýna

Výměna manželek je pořad postavený zejména na viditelných rozdílech mezi jednotlivými účastníky. Právě střet často odlišných světů diváky přitahuje k televizním obrazovkám doslova jako magnet. Takové díly jsou totiž vždy příslibem vzrušení, hádek, sporů a mnohdy i velkých vyostření v samotném závěru „mezi osmi očima“.

I prozatím poslední vydaný díl Výměny manželek z aktuální šestnácté série proti sobě postavil dvě ženy, které jsou doslova jako nebe a dudy. Na jedné straně uťápnutá maminka tří dětí Kristýna, která nezná nic jiného, nežli úklid, domácnost a čas strávený s manželem a na straně druhé akční Eliška žijící sportovním duchem, pro kterou je naprostou samozřejmostí slušivé oblečení, zábava a hromada kulturního vyžití.

sipka Podívej se na díl s Kristýnou a Eliškou zdarma (17. díl 16. řady na Voyo)

Výměna manželek online – milovnice tepláků vs. sportovní nadšenkyně

Mezi Eliškou a Kristýnou jsou viditelné rozdíly už na první pohled. Pokud byste je postavily vedle sebe, neměli byste pochyb o tom, která z žen o sebe pečuje a která úpravě vzhledu nepřikládá kdovíjakou váhu. Dobře, v případě mladinké Kristýny dokonce vůbec žádnou váhu…

Kristýna miluje tepláky a v podstatě nenosí nic jiného. Na oblečení si vlastně vůbec nepotrpí. „Mám pár základních kousků a to mi stačí. Raději rozmazluji dětičky,“ svěřila se ve včerejším díle. Neodpustila si ani poznámku na přeplněnou šatní skříň druhé náhradní maminky. Podle mladé Kristýny je taková spousta oblečení naprosto zbytečná. Ke skromnosti v oblékání (a vyznávání tepláků) přiměla i svého manžela Tomáše.

Na druhou stranu Eliška na svůj vzhled nedá dopustit a netají se tím, že chce být pro svého manžela atraktivní. Hodně na sobě maká, dře v posilovně, sportují společně jako celá rodina a neupravenou byste ji nepotkali ani s odpadkovým košem u popelnice.

sipka Proč Elišku s Tomášem nepustili na diskotéku? Zjistíš na Voyo

Výměna manželek online zdarma – znuděná Kristýna

Vojta s Eliškou nežijí jen sportem, ale baví je i různé kulturní akce. Jedné takové se účastnila i Kristýna, když ji Vojta vytáhl na maškarní ples. Ačkoli se převlékla do tematického kostýmu a na místo přeci jen dorazila, celý večer se nudila, tancovat odmítala a tvářila se kysele. S člověkem majícím na tváři otrávený výraz opravdu chcete trávit večer…

Výměna manželek včera – sport je sprosté slovo

Rozdílů mezi vyměněnými rodinkami byste našli nespočet. Jedním z těch radikálnějších je sport, o kterém byla v průběhu včerejšího dílu řeč hned několikrát. Pro Elišku a Vojtu je sport nejen koníček, ale i vášeň a neodmyslitelná součást jejich života. Na druhou stranu Kristýna s Tomášem nesportují vůbec.

A že to bylo vidět. Když se Kristýna na popud svého dočasně vyměněného manžela Vojty nechala přemluvit k výstupu na sjezdovku, měla co dělat, aby se dostala až na vrchol. Během výšlapu dokonce nemohla ani mluvit, což o její fyzické kondici vypovědělo více než dost. Těžký dech a změna barvy v obličeji ji doprovázely až do samotného konce.

sipka Jakou poznámku měl Vojta ke Kristýně na vrcholu kopce? Podívej se ZDE

Výměna manželek nový díl – do práce se nehrne

Kristýniny pracovní zkušenosti by se daly shrnout do několika málo měsíců. První dítě porodila 4 měsíce před svými 18. narozeninami a od té doby k práci tzv. nečuchla. A podle všeho ani nemusí. „Manžel ani nechce, abych pracovala. Vydělá si podstatně více nežli já,“ netajila se v sedmnáctém díle šestnácté řady Výměny manželek.

To jí umožňuje trávit čas zavřená v bytě společně s dětmi, kde se několikrát během dne věnuje úklidu nebo sleduje seriály v televizi. Hned druhý den výměny měla možnost vyzkoušet si práci servírky, kterou vykonává Eliška. Během směny dostala pořádně zabrat a přiznala, že by nevydržela stát celý den nohou. Je zkrátka vidět, že není zvyklá dělat cokoli náročného.

sipka Zkoukni epizodu s Eliškou a Kristýnou na Voyo zdarma

Výměna manželek – jak to dopadlo?

Obě vyměněné manželky se po deseti dnech, jak ostatně bývá zvykem u většiny dílů, vrátily zpět ke svým drahým polovičkám a životům, na které jsou zvyklé. Setkání „mezi osmi očima“ proběhlo relativně v klidu. Kristýna v závěru poznamenala, že už se moc těší domů a na svém životě by nic neměnila. Chce se nadále věnovat úklidu a mít manžela v práci, aby nosil domů dostatek peněz a ona se tak do práce hrnout nemusela.

sipka Podívejte se také na díl plný extrémů se Špindírou Lucií

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Zdroje: idnes.cz, blesk.cz

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Špindíra Lucie Výměna manželek 14. série 6.1 2021 celý díl

Nejlepší díl Výměny manželek online – Špindíra Lucie (Voyo)

Účastnice Výměny manželek přezdívaná Špindíra Lucie šokovala nechutnou domácností prolezlou plísní a zavrženíhodným stylem života. Sledujte...

Výměna manželek: Vyhrocený díl s Veronikou a Monikou na Voyo

Výměna manželek: Vyhrocený díl s Veronikou a Monikou na Voyo

Špinavá domácnost, chudoba, výchova na hranici psychického týrání. S tím vším se musela vypořádat náhradní manželka Veronika. Ovšem čeho je...

Nejlepší díl Výměny manželek online – Iva a Marian na Voyo

Nejlepší díl Výměny manželek online – Iva a Marian na Voyo

Účinkováním v pořadu Výměna manželek se nechvalně proslavil manželský pár Marian a Iva Melišovy. Diváky vyděsil jejich propastný věkový...