Survivor 2024: Nervydrásající duel určil podobu finále

Třetí řada Survivoru má před sebou už jen poslední finálový díl. Tento týden se rozhodlo, kdo se v něm utká o 2 500 000 Kč pro vítěze. Podívjte se, kdo odpadl před finálovou trojkou a kdy a kde se bude vysílat finále?

Survivor 2024: Nervydrásající duel určil podobu finále Foto: Facebook/TVNovaOfficial

Finále Survivor 2024: Datum a čas

Z původních dvaceti čtyř soutěžících rozdělených do dvou kmenů zbývají už jen poslední tři. Jejich jména zjistíte níže, nechceme je prozrazovat nahoře v článku ve chvíli, kdy diváci televize Nova ještě předposlední (31. díl neviděli). Ten je od úterý 11. června k dispozici na platformě Voyo a v televizi bude odvysílán až v úterý 18. června. Využijte bezplatné zkušební období a podívejte se na předposlední díl už teď.

Finálový díl se bude opět vysílat s předstihem na Voyu, tentokrát ale jen o jediný den. Na placené platformě Voyo se objeví v úterý 18. června večer a ve stejnou chvíli dojde také veřejnému promítání v klubu Duplex. Akce se zúčastní také někteří soutěžící, po vstupenkách se ale jen zaprášilo.

Všichni ostatní si budou muset počkat do středy 21:40, kdy poslední díl odvysílá TV Nova.

Survivor 2024: 31 díl (spoiler)

V předposledním dílu Survivora se muselo rozhodnout, kdo získá Černého Petra a bude se muset jako poslední před velkým finále rozloučit s šancemi na vítězství. Ve finálovém díle je místo jen pro tři soutěžící a jeden musel z kola ven.

Po posledních dílech se Kmenové rady mohl nejvíce obávat streamer Tomáš, který zůstal na ostravě sám ze své původní aliance proti silné alianci tři soupeřů. Martin měl ale pořád ještě několik způsobů, jak se vyřazení vyhnout.

Tím nejpřímějším byla výhra individuální imunity v soutěži. Soutěžilo se na speciální překážkové dráze a Tomáš si na ní nejdříve vybudoval slibný náskok. Na konci ale bylo třeba posbírat a složit díly skládačky a v tu chvíli ohrožený hráč fatálně selhal. Nikola se z přemíry snahy dokonce zranila, jako první ale poskládal všechny kostky správně Martin, který si tím zajistil cestu do finále.

Tomáš se pak mohl pokusit rozbít současnou alianci. Argumenty měl jasné. Martin a Nikola by se měli zbavit Mikýře, který je oblíbený mezi porotci a silný v soubojích v duelech a oby tyhle dovednosti budou ve finále rozhodovat. Nikola ani Martin ale Mikýře nepodrazili a na Kmenové radě hlasovali pro Tomáše.

Využijte bezplatné zkušební období a podívejte se na předposlední díl už teď

Poslední Tomášova naděje v tu chvíli spočívala v Nádobě osudu. Červená tekutina symbolizující krev by symbolizovala také jeho konec, čirá tekutina by mu ale ještě dala jednu šanci. Z rozbité nádoby se k radosti porotců vyvalila čistá voda a vyhlasovaný hráč si mohl vybrat soupeře do duelu a vyřadit ze soutěže místo sebe někoho jiného.

Tomáš se v tu chvíli zachoval jako skutečný hráč a vybral si "neporazitelného" Mikýře. "Řekl jsem si, že pokud chci vyhrát Survivor, tak musím porazit toho nejlepšího, beru si tedy toho nejlepšího a bude to Mikýř," vysvětloval svou volbu.

A závěrečný duel vůbec nebyl nějaká jednoznačná záležitost. Oba hráči se museli udržet na kříži, ke terému byli otočeni zády. Rukama se mohli držet jeho ramen a jejich nohy měly jen uzoučkou podporu. Oba to vydrželi dlouhé desítky vteřin a na obou bylo v závěru znát, že je to pořádně bolí. O složení finálové troky rozhodlo až nešťastné podklouznutí Tomášovy nohy. Sám Mikýř později přiznal, že v tu chvíli už mu zbývaly také jen vteřiny, na Tomášovo vyřazení už to ale nic nezměnilo.

Survivor 2024 finalisté:

  • Martin Mikyska (Mikýř)
  • Nikola Kabátová
  • Martin Carev

Survivor 2024: Vyřazení soutěžící

  1. Adéla Krejdlová
  2. Michael Skalický (na základě zdravotního stavu)
  3. Kateřina Balounová
  4. Ornella Koktová (soutěž vzdala na základě zdravotního stavu)
  5. Rachel Karnižová
  6. Denisa Dvořáková
  7. Sebastian Navrátil (skončil kvůli nemoci otce)
  8. Jakub Bína (skončil kvůli zdravotním problémům)
  9. Filip Křížek
  10. Ivana Jirešová
  11. Iva Skupník
  12. Veronika Sandholzová
  13. Jack Hamid
  14. ​Kristina Alexandra Hrbková
  15. Yenifer Cao
  16. Jana Zicklerová
  17. Martin Prágr
  18. Radek Polomík
  19. Martin Husár (Bandurko)
  20. Samuel Krištofič (Pirát)
  21. Tomáš Rys

*️⃣ Kdy končí Survivor 2024?

Poslední finálový díl bude odvysílán v úterý 18. června večer na Voyo a o den později na TV Nova. Více informací najdete tady.

*️⃣ Kde koukat na Survivor zdarma?

Bezplatně se na reality show Survivor můžete podívat v televizi. Všechny díly jsou obvykle dostupné o týden dříve na platformě Voyo. Ta je sice placená, ale zkušební období je zdarma. Více se dozvíte v článku.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Výměna manželek se vysílá na TV Nova od roku 2005!

Výměna manželek na Nově - celé díly online zdarma, poslední díl

Výměna manželek láká k obrazovkám statisíce lidí. O čem pořad je, jak se přihlásit, jaký je honorář a kde sledovat celé díly online se...

Max - streamovací služba: Novinky v programu, filmy a seriály, cena

HBO Max mění název a zdražuje! Víme, jak službu získat zdarma

Jaké změny nastanou od 21. května 2024 pro uživatele služby HBO Max? O kolik si připlatí a jaký nový obsah platforma nabídne? Podívejte se...