Program MS hokej 2024 – zahájení MS v hokeji, fanzóny

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 je v pořadí 87. mistrovstvím. Letos ho pořádá Česká republika, hrát se bude od 10. května do 26. května v Praze a Ostravě. Jeho součástí je také zahajovací ceremoniál. Na co se diváci mohou těšit?

Program MS hokej 2024 – zahájení MS v hokeji Foto: ČTK / Kamaryt Michal

Zahájení MS v hokeji: Oficiální start šampionátu

MS v ledním hokeji oficiálně odstartuje v pátek 10. května ve 20 hodin, tedy 20 minut před začátkem zápasu Česko – Finsko. V Ostravě to bude před utkáním Slovensko – USA.

„První část zahajovacího ceremoniálu tvoří klip doprovázeným hlasem světově respektovaného komentátora Gorda Millera a pojednává o tom, jak se hokej za celou dobu existence po desetiletí vyvíjel. Jedno však za celé období k tomuto zimnímu sportu zůstává neměnné – vášeň a láska hráčů a fanoušků, což potrhuje claim šampionátu „Heart of the game,“ říká prezident organizačního výboru MSLH IIHF 2024 Petr Bříza.

sipka Klikněte ZDE a vsaďte si na MS v hokeji, s bonusem za registraci!

MS v hokeji 2024

Kanadského komentátora televize TSN Gorda Millera nadaboval do češtiny Pavel Liška. Klip bude k vidění před každým zápasem v pražské i ostravské aréně v průběhu celého MS v hokeji.

Zahájení MS v hokeji: Zpěvačka Lenny – Lenny Hell.o, Lenny Hello

Druhá část ceremoniálu bude patřit české zpěvačce Lenny, jejíž singl Hello bude neoficiální hymnou MS 2024 a prosadil se i v evropských hitparádách. Lenny píseň Hello poupravila do hokejového prostředí. Hello bude nejen součástí zahajovacího ceremoniálu, ale zazní také v obou arénách před každým zápasem.

Zahájení MS v hokeji: Maskot MS hokej 2024

Třetí část ceremoniálu oživí oficiální maskoti Bob a Bobek se speciálním hostem. „Na závěr stejně jako každém MS IIHF v ledním hokeji následuje představení všech týmů a národní hymna,“ uvedl ke třetí části Martin Pešta, ředitel marketingového oddělení.

MS v hokeji 2024 online

Nejlepší hokejové reprezentace si zahrají o světové medaile od pátku 10. do neděle 26. května 2024. zápasy bude možné sledovat v televizi, online a na veřejnosti. Kompletní program světového šampionátu nabídne Česká televize na svém sportovním kanálu ČT Sport.

Přímé přenosy, sestřihy a záznamy zápasů budou k vidění také na webu ČT Sport Plus. Kromě toho si všechny zápasy MS v hokeji můžete pustit v online streamech na TV Tipsport, a to přes počítač i mobilní zařízení.

Fanzóna MS hokej 2024: Praha, Ostrava

Vedle pražské O2 arény a Ostrava arény budou pro fanoušky k dispozici fanzóny. V Praze půjde o fanzónu s rozlohou 8 400 m2 pro téměř 7 tisíc lidí. Ostravská fanzóna na ploše 7 000 m2 pojme 5 tisíc fanoušků. Nezbytnou součástí budou v obou městech velkoplošné obrazovky, na kterých budou moct diváci každý den sledovat nejzajímavější zápasy včetně utkání českého národního týmu.

Na návštěvníky čeká ve fanzónách program – DJská vystoupení, setkání s hokejovými legendami, show maskotů MS 2024, soutěže hlavních sponzorů šampionátu. Čepovat se bude Pilsner Urquell, přičemž půllitr bude stát v obou fanzónách 110 Kč. Ve fanzónách nebude možné platit v hotovosti. V O2 aréně se bude nabízet Staropramen, v Ostrava aréně pivo Ostravar.

Fanzóna MS hokej 2024: Otevírací doba

Do fanzóny je vstup zdarma a fanoušci do nich mají přístup od 14:00 do konce večerního utkání. Pokud bude tří zápasový den, tak už od 11:00.

  • Semifinále: V sobotu 25. května budou fanzóny otevřeny ve 12:00.
  • Finále: V neděli 26. května bude možné do fanzón dorazit ve 13:00.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

MS hokej 2024: Soutěžte o vstupenky u Tipsportu!

MS hokej 2024: Soutěžte o vstupenky u Tipsportu!

Chcete soutěžit o vstupenky na MS v hokeji 2024? 🎟️ S Tipsportem máte šanci! Až do 26. května rozdává tisíce vstupenek a další zajímavé...

Robert Záruba v roce 2016

Co a jak dlouho komentuje Robert Záruba?

Robert Záruba je legendární český sportovní komentátor, který slavil s našimi hokejisty Nagano i zlatý hattrick. Jaké jsou jeho...

Kdo vysílá Sport 1 a Sport 2 a jaký je program

Kdo vysílá Sport 1 a Sport 2 a jaký je program

Televizní stanice Sport 1 a Sport 2 potěší především fotbalové a hokejové fanoušky. Podívejte se, jaké soutěže jsou v nabídce a jak stanice...