Monika Bagárová životopis: SuperStar, vztahy, dcera a Něco víc

Moniku Bagárovou jsme poznali v pěvecké soutěži jako mladou talentovanou zpěvačku. Dnes je to dospělá žena, úspěšná hudebnice a především šťastná matka.

Monika Bagárová Foto: Profimedia

Monika Bagárová: věk, výška, vzdělání, rodina, děti, instagram a další základní info

Bez Moniky Bagárové už si český showbyznys nedovedeme představit. Zdá se, že hudebnice, influencerka a především mladá maminka dokáže všechno, na co sáhne, proměnit v úspěch. Její kariéra odstartovala v roce 2009 nejpopulárnější pěveckou soutěží SuperStar, ve které o několik let později seděla v roli porotkyně. Jak se vyvíjela v průběhu let Moničina kariéra a kde je teď?

  • datum narození: 5. července 1994 (28 let)
  • místo narození: Brno
  • výška: 175 cm
  • rodiče: Josef Bagár, Monika Bagárová
  • vzdělání: střední pedagogická škola
  • oficiální stránky: bagarova.cz
  • instagram: bagarovamonika
Monika odjakživa toužila zpívat, pokud by jí ale pěvecká kariéra nevyšla, pravděpodobně by se stala učitelkou v mateřské škole. Má vystudovanou střední pedagogickou školu a k profesi by ji táhla láska k dětem.

Monika Bagárová rodina: matka, otec Josef Bagár a sestra Natálie Bagárová

Monika má se svou rodinou více než vřelé vztahy a důkazem toho je fakt, že s některými členy udržuje i pracovní vztahy. Například její otec, Josef Bagár, je také hudebník a hraje na bubny v její kapele. „Měla jsem štěstí, že mi rodiče předali správné hodnoty, a přála bych to všem,“ Pronesla Monika v rozhovoru pro Novinky.cz.

Monika se v Praze usadila hlavně kvůli práci, vždycky se ale moc ráda vracela do rodného Brna právě především kvůli své rodině, s níž má extrémně silné pouto. Spolu s o sedm let mladší sestrou Natálií dokonce pořídily v Brně byt, kam se Monika ráda uchylovala a minulý rok si Monika kousek od rodiny postavila dům.

Monika Bagárová Superstar 2009 – začátky v showbyznysu

Monika začala svou kariéru už ve svých patnácti letech, kdy se rozhodla v roce 2009 zkusit štěstí v pěvecké soutěži Česko Slovenská SuperStar. V rozhovorech přiznávala, že soutěž sledovala, když v ní byli Sámer Issa a Martina Balogová a hrozně toužila po tom na jednou stát na stejném pódiu jako oni. Monika se tehdy dostala do finále a umístila se na pátém místě. V jejím ročníku jsme mohli ještě sledovat Bena Cristovaa, Jana Bendiga nebo vítěze Martina Chodúra.

Monika Bagárová Superstar 2021 – tentokrát v roli porotkyně

Když byla Monika v SuperStar jako soutěžící, na porotcovských křeslech naproti ní seděli Dara Rolins, Palo Habera, Ondřej Hejma a Marta Jandová. Kdyby tehdy Monice někdo řekl, že bude jednou sedět na jejich místě, asi by to mu nevěřila, ale přesně to se o víc jak deset let později stalo. Monika v soutěži působila jako porotkyně během šesté a sedmé řady a je možné, že ji uvidíme i v té další.

Monika Bagárová a Ben Cristovao – Něco víc

Monika s Benem se poznali právě v SuperStar a okamžitě si padli do oka. Když Monika v roce 2011 vydala své první sólové album, byl na něm duet s názvem „Chci“, který nazpívala právě s Benem. Kromě toho, že jim to spolu klapalo po pracovní stránce, Monika s Benem nějakou dobu tvořili pár. Vztah ale po roce a půl ukončili.

Koncem roku 2022 se začalo spekulovat o tom, zda se k sobě tihle dva po 11 letech nevrátili, ukázalo se ale, že se scházejí kvůli další spolupráci – vznikla nová společná píseň Něco víc.

Monika Bagárová: Stardance, Český slavík i Výměna manželek

Z Moniky se stala velmi rychle populární osobnost, která lidi táhne, a tak se za dobu své kariéry ukázala i v dalších známých pořadech. V roce 2018 jsme ji například mohli sledovat v další populární soutěži, tentokrát taneční – StarDance. Jejím tanečním partnerem byl Robin Ondráček a i o něm se svého času spekulovalo jako o Moničině známosti, to se ale nakonec nepotvrdilo. Monika v soutěži skončila na desátém místě.

Monika se jako zpěvačka také pravidelně ukazuje na anketě Český Slavík Mattoni, v roce 2011 vyhrála v kategorii Skokan roku.

Monika v rozhovorech otevřeně přiznává, že ráda sleduje pořad Výměna manželek. Líbí se jí, že člověk nahlédne do českých domácností a že pořad boří stereotypy. Minulý rok se v pořadu dokonce sama objevila v rámci výměny jejího kamaráda Jana Bendiga a jeho partnera. Monika spolu s Honzovým přítelem Lukášem vyměněné manželce připravili beauty day, kdy o ni bylo pečováno. Monika v epizodě ukázala také dceru Ruminku.

Monika Bagárová a hudba. Prší, Viva La Vida, Vysněná, Little Piece of Heaven

Monika miluje RnB, soul a díky své rodině má vztah k jazzu. S hudbou vyrůstala a zpívat je pro ni stejně přirozené jako dýchat. Navíc svou krásou připomíná hvězdy světového formátu, a tak se nabízí otázka, zda se Monika nepokusí udělat štěstí i za oceánem.

Tam koneckonců svého času hodně cestovala a dokonce tam uzavřela smlouvu s japonským vydavatelstvím (vznikla tak například píseň Little Piece of Heaven). Monika si díky tomu uvědomila, že chce zůstat v Čechách a spolupráce s vydavatelstvím vyšuměla. „Došla jsem k tomu, že chci dělat český texty, že chci být tady, že tady je mi dobře...“ vysvětlila v rozhovoru pro Evropu 2.

Alba Moniky Bagárové:

  • 2011 – Shining
  • 2017 – Flashback
  • 2022 – Silnější

Monika za svou kariéru nazpívala už mnoho hitů. Není to tak dávno, co světlo světa spatřila píseň Vysněná, která mám momentálně na Youtube 4,6 milionů zhlédnutí. Mezi nejoblíbenější ale na Youtube patří Moničin duet s Janem Bendigem Viva La Vida.

Monika má na kontě duety s dalšími výraznými hudebními osobnostmi, jako jsou například Kali, Ego, Tomi Popovič, Igor Kmeťo nebo Markéta Konvičková.

Monika minulý rok vydala nové album nazvané Silnější, kde jsou kromě singlu Vysněná duety s Benem Cristovaem, Kalim nebo sestrou Natálií.

Monika Bagárová a Makhmud Muradov – svatba, těhotenství a rozchod

Po mnoha spekulacích o mnoha mužích vznikl nový pár českého showbyznysu a nějakých pár let to tak mělo zůstat. Monika s Makhmudem, zápasníkem UFC, se poznali v roce 2018, nešlo však o náhodné setkání.

Na Makhmuda Muradova ji upozornil její švagr, který uzbeckého bijce obdivoval. Když se Monika o Makhmudovi dozvěděla víc, zaujal ji. „... něco jsem si o něm přečetla a celkem mě začal zajímat. Líbilo se mi, že je rodinný typ, že vypráví o dětech, že pomáhá jiným…“ přiznala tehdy Monika pro Blesk.cz. Dodala, že udělala první krok a před jedním z jeho zápasů mu zprávou popřála hodně štěstí.

Monika Bagárová a definitivní rozchod s Muradovem

Když se pár dal dohromady, zdálo se, že je vše zalité sluncem. Tou dobou se Makhmud zdržoval hlavně v České republice a k odloučení docházelo jen tehdy, když se rozhodl jet do Uzbekistánu. V roce 2020, poté co se jim narodila dcerka Rumia, dostal zápasník nabídku, která se neodmítá, tedy patřit pod světovou organizaci UFC – a tady začaly problémy. Monika zůstala s dcerou v podstatě sama, protože Makhmud byl věčně pryč.

Monika se prý rozhodovala dlouho, zda se s Makhmudem skutečně rozejít. Ve vztahu ji držela myšlenka, že nemůže vzít dceři tátu, ale po nějaké době si uvědomila, že by měla její dcera mít také šťastnou matku a vztah již po jednom nezdařilém pokusu o slepení definitivně ukončila.

Monika Bagárová – nový přítel Leo. Bude brzy svatba?

Netrvalo dlouho a Monika začala randit s podnikatelem z Karlových Varů Leonardem Lekajem. Obchodník albánského původů se živí obchodováním se zlatem a klenoty, ale také pronájmem nemovitostí. Leo podniká společně se svým otcem, s nímž spravují hned několik obchodů a podnikají nejen v oboru zlatnictví/klenotnictví, ale také pohostinství. V únoru se s Monikou vydali na první společnou dovolenou do Dubaje a na Zanzibar a z fotek je znát, že Monice nový vztah svědčí.

Monika Bagárová – dcera Rumia. Bude v budoucnu další dítě?

Pro Moniku Bagárovou je jako pro většinu matek na prvním místě dcera Ruminka. Monika v rozhovorech přiznala, že dcera dobře ví, jak na ni, a mnohdy jí dovolí víc, než by měla. Zároveň je pro ni ale důležité, aby z Ruminky vyrostl slušný člověk, a tak se snaží dbát na výchovu.

Po rozchodu s otcem holčičky byla Monika chvilku na dcerku sama, ale teď když má nového partnera, podnikatele Lea, nemůže si vynachválit, jak spolu s Ruminkou fungují. Dokonce uvedla, že spolu skvěle vycházejí od prvního setkání.

A chtěla by Monika v budoucnu další dítě? Už během předchozího vztahu Monika přiznávala, že další děti v budoucnu určitě plánuje, dá se tedy předpokládat, že Ruminka se jednou dočká sourozence.

Monika Bagárová: koníčky a láska k české kuchyni

Monika má velmi nabitý program, a tak se jí do něj moc zábavy a odpočinku nevejde. S úsměvem v rozhovorech přiznávala, že teprve teď když má dítě, může s klidným svědomím říct, že skutečně nestíhá a směje se dobám, kdy to tvrdila jako bezdětná. Monika si přesto sem tam dopřeje dovolenou, na které si odpočine. Cestování si moc užívá a stejně tak miluje českou kuchyni. Ráda si dá koprovku nebo řízek s bramborovým salátem.

Pro Moniku je největším koníčkem péče o dcerku a o domácnost. V rozhovoru pro Evropu 2 prozradila, že si ráda zútulňuje bydlení a že také ráda vaří.

Monika prozradila, že má ráda akční filmy, konkrétně ty, kde se hodně střílí.

Monika Bagárová: předsudky a poznámky na její původ

Setkala se Monika Bagárová za svůj život s předsudky a poznámkami na její romský původ? „Doma mají (Romové) kolikrát naklizeno víc než bílí,“ pronesla v rozhovoru pro Novinky.cz. Prozradila, že ona osobně se s předsudky moc nesetkala, ale že z reakcí lidí okolo vždycky pociťovala, jak společnost Romy vnímá. „Romové jsou taky vzdělaní, čistí, umějí být velmi slušní. Jsem ráda, že mám spoustu takových skvělých Romů kolem sebe,“ dodala.

Monika Bagárová, Řezník a slovní přestřelka na Slavíku

„Mně to bylo líto, on řekl škaredý věci, nikdo si to v té místnosti nezasloužil... Jedna věc je, když někdo řekne svůj názor a je slušnej a druhá věc je, když někdo řekne svůj názor a je sprostej a vulgární... Já myslím, že to na místě určitě nebylo,“ vyjádřila se Monika v rozhovoru pro Evropu 2 ke kauze s Řezníkem, kdy si Monika v roce 2021 na předávání cen ankety Český Slavík Mattoni neodpustila ostře oponovat rapperovi, který označil českou pop scénu za absolutní dno.

Monika Bagárová – Instagram, Youtube

Monika Bagárová má v současné době na instagramu něco kolem dvou tisíc příspěvků. Instagramový účet si založila hned na počátku existence této sociální sítě a v rozhovoru pro Evropu 2 zaznělo, že úplně první její příspěvek byl citát: „Stabilita přichází zevnitř, ne zvenčí. Otevři svou mysl, náruč a srdce novým věcem a lidem, žij svůj sen a sdílej svou vášeň.“

I sama Monika říká, že se o ní lidé nejvíce dozvědí právě na jejím instagramu, kde v podstatě vše, co dělá a co ji zajímá. Hodně toho můžou fanoušci zjistit i z podcastů a pořadů, v nichž byla Monika hostem a kde odpovídala na spoustu otázek na tělo. Několik takových rozhovorů lze najít na i na Youtube.

Podívejte se na rozhovor s Monikou:

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



Komentáře

Poslouchala jsem ji na Slavících a zklamalo mně to.Má nevýrazný,mdlý hlas a ani ta taneční variace ji nesedla.Po ní šel Bendig a to byl ten pravej zážitek.
( a kdo tam neměl zpívat vůbec,byla Čvančarová:- měla se držet svého kopyta)

Poslouchala jsem ji na Slavících a zklamalo mně to.Má nevýrazný,mdlý hlas a ani ta taneční variace ji nesedla.Po ní šel Bendig a to byl ten pravej zážitek.
( a kdo tam neměl zpívat vůbec,byla Čvančarová:- měla se držet svého kopyta)

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Eva Burešová

Eva Burešová životopis: od Talentu až po ZOO

Eva Burešová dnes hraje hlavní role v nejsledovanějších seriálech, kariéru ale začínala účastí v talentové soutěži. Jak vypadala Evina...

Rytmus a Jasmina Alagič

Rytmus životopis: slovenský rapper, jeho kariéra a Zlatokopky

Rytmuse už nevídáme zdaleka jen ve videoklipech, ale pro většinu z nás zůstává hlavně raperem. Čemu všemu se věnuje a jak se vyvíjela jeho...

Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem

Agáta Hanychová - partneři, rodina, vzdělání, kariéra a děti

Agáta Hanychová je nejen dcera slavných rodičů, ale také influencerka, moderátorka a především matka. Čemu se v současné době věnuje?