Martin Kocián z Luneticu: Životopis, drogy a dcera

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Bývalý zpěvák Martin Kocián z popové skupiny Lunetic na sebe opět upozorňuje. Tentokrát jako jeden z účastníků osmého turnaje Clash of the Stars v Ostravě. Kdo je Martin Kocián a co předcházelo tomu, než se dostal do klece?

Martin Kocián z Luneticu: Životopis, drogy a dcera Foto: Profimedia

Hodnocení Clash of the stars Ostrava: 5/10

  • bizarní zápasy i podívaná, kontroverzní osobnosti

Clash of the Stars 8 – datum

22. června 2024 od 18:00 odstartuje 8. ročník očekávané události Clash of the Stars. Galavečer v Ostravar Areně se stane centrem show roztodivných postaviček české pseudokulturní scény. Jednou z nich je Martin Kocián, který si to rozdá v kleci s influencerem Pavlem Měsíčkem přezdívaným Pomalu Snejksi.

sipka Sázejte na Clash 8 s bonusem 300 Kč zdarma za registraci ZDE.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Hlavním zápasem galavečera bude souboj mezi Filipem Grznárem a Tomášem „Dynamo“ Križanem. Jako další se představí například Václav „Baba Jaga“ Mikulášek, kterého diváci mohou znát z Oktagonu, kde nastoupil proti Karlosu Vémolovi.

Martin Kocián v kleci: Clash of the stars 8, COTS 8

Jak ho napadlo přihlásit se do Clash of the Stars? „Vzniklo to tak, že jsem nejdříve hledal práci na stavbě, potom jako elektrikář a pak jsem v metru potkal kluky, kteří mi řekli, jestli nechci do klece,“ řekl Kocián a prozradil, že je stále ve fázi, kdy se snaží skončit s drogami. „Díky tomu zápasu a díky tomu sportu se trochu koriguju, protože to ještě nemám vyřešené,“ řekl rozhovoru pro bulvární online magazín Extra.

Dalším důvodem, proč se Kocián objeví na galavečeru jsou údajně i dluhy, které si nadělal a potřeba bavit lidi.Tomu, že není úplně čistý nahrává fakt, že na tiskové konferenci k turnaji COTS 8 v Duplexu byl hyperaktivní, trénoval boxerské údery mezi fanoušky a plácal páté přes deváté. Je však otázkou, do jaké míry je to třeba jen jeho póza.

Clash of the stars – účastníci, program

Clash of the Stars 8: Program a účastníci
Disciplína
MMA střední váha (84 kg) Tomáš "Dynamo" Križan vs. Filip Grznár
MMA Hanka Gelnarová vs. Michaela "MissProblem" Dostálová
MMA Marek "Datel" Valášek vs. David "Čonny" Čonka
(1. kolo box, 2. kolo K1, 3. kolo MMA) Václav "Baba Jaga" Mikulášek vs. Alessandro "Sandro" Jandajsek
MMA Karlos Benda vs. Radek "Taxi kar" Blažek
Box Pavel "Pomalu Snejksi" Měsíček vs. Martin Kocián
MMA (bez loktů a kolen) Miroslav "Fayne" Loner vs. Tadeáš "Gangstaboy" Veselý
MMA Peter "Kobra" Kuťka vs. Damir "Chorvat" Vukelič
Box (malé MMA rukavice) Tomáš Podhorný vs. Dan Bayer
MMA Jiří "Novby" Bláha vs. Stanislav "Žralok" Lukeš
MMA Samir Margina vs. Jiří Juřička
MMA 3vs1 (bez časového limitu) Jan Michálek vs. Lukáš "Bukys" Bukovaz, Patrik "Corleone" Horváth
MMA Christian Nathan Dzaba vs. Jiří Charizan
MMA Jan Rybka vs. Lukáš "HuHu" Procházka

Clash of the stars PPV

Pokud chcete vidět záznamy z turnajů, najdete je na oficiálních stránkách společnosti. K dispozici jsou formou pay-per-view (PPV) za 289 Kč.

Martin Kocián: Clash 8 – tiskovka

Martin Kocián: Životopis, Lunetic

Martin Kocián se narodil 6. října 1976 v Mostě a dětství prožil v Litvínově. Jeho otec emigroval do Německa a matka zůstala s dětmi v Čechách. V roce 1993 začal vystupovat na DJ na diskotékách. V té době se seznámil s Alešem Lehkým a o dva roky později založili hudební a taneční skupinu Lunetic. Do ní pak přizvali zbývající dva členy Vaška Jelínka a Davida Škacha, které poznali v litvínovském klubu Déčko.

Roku 2002 Kocián po odchodu z Luneticu zakládá novou skupinu 2M s Markétou Pokornou. 2M se po vydání jednoho alba rozpadá. V dalším období vystupoval na diskotékách jako rapující DJ MC Noggin a spolupracoval s rapperem Jakubem Mohamedem Alim. V roce 2008 se uskutečnil návrat s Luneticem na pódia a v roce 2011 navázal spolupráci s Petrem Zvěřinou z reality show VyVolený. Kromě rapování a moderování se živil také jako číšník, barman nebo řemeslník.

Kapela Lunetic už dnes vystupuje bez Kociána. „Když s někým děláš práci, která tě baví, jste přátelé a on neplní věci, které si vysnil a chtěl je, tak to nejde dál," vysvětlil Aleš Lehký při jednom z nedávných vystoupení Luneticu.

Martin Kocián – drogy

Kocián začal experimentovat s tvrdými drogami v dobách největší slávy Luneticu. V roce 2001 šel na léčení a skupinu opustil. Ani v současné době není jasné, jestli se závislostí na drogách opět nebojuje.

Martin Kocián – sestra

Roku 2003 Martinova sestra Linda nečekaně zemřela na Kanárských ostrovech. Bylo jí pouhých pětadvacet let. Její tělo bylo nalezené v horách zavřené v autě a s fenkou. Kolaps a následně smrt tehdy způsobily vysoké teploty a uzavřené prostory auta. Kocián si nechal její jméno vytetovat na předloktí.

Martin Kocián – dcera

V roce 2010 se Kociánovi narodila dcera Vanessa. V jednom z rozhovorů přiznal, že v důsledku drogové minulosti nemá se svou dcerou žádný kontakt.

Martin Kocián – přítelkyně

V médiích se před časem objevila informace, že v roce 2017 Kocián napadl svou dlouholetou partnerku Kateřinu, které zlomil nos, žebra a způsobil podlitiny na obličeji. Za napadení mu soud uložil roční podmínku s tříletou zkušební dobou. I přesto všechno se v roce 2018 na Hluboké dokonce zasnoubili, ale brzy nato se rozešli.

Martin Kocián – 13. komnata, Párty Hárder

Česká televize v roce 2005 natočila dokument o Martinu Kociánovi v rámci cyklu 13. komnata. Podívat se na něj můžete ZDE.

Likan7 (ČSFD): „Je zvláštní sledovat 13. komnatu takhle zpětně po 12 letech a mezi tím si na druhé straně monitoru vyhledávat informace o tom, co bylo po odvysílání. Martin vypadal, že je z nejhoršího venku, alespoň ve Třináctce, jenže chyba lávky...“

NinonL (ČSFD): „Pěkný dokument o tom, jak mladého muže smetl business a dostal ho až k závislosti na tvrdých drogách. Později se snad z nejhoršího dostal, odjel do Irska, kde začal nový život. Snad bez drog.“

V české komedii Párty Hárder: Summer Massacre z roku 2022 se Martin Kocián objeví v mikro-roli.

Martin Kocián Instagram

Martin Kocián je velmi aktivní na sociálních sítích. Na Instagramu ho najdete na @maaartin_kocian, kde má téměř 4 800 sledujících.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Aleš Bejr – životopis: Kdo je psychopat Bejr?

Aleš Bejr – životopis: Kdo je Psychopat Bejr?

Aleš Bejr alias Psychopat Bejr je nejen známý youtuber a kulturista 🏋️‍♂️, ale také kontroverzní postava z Clash of the Stars.

Jake Paul vs. Tommy Fury

Paul vs. Fury: neporažený s neporaženým – info, datum, karta

26. února konečně dojde k dlouho očekávané bitvě mezi neporaženou boxerskou hvězdou Jakem Paulem a jeho vyzyvatelem Tommym Furym.

Clash of the Stars: Soukup vs. Bejr – program a kde sledovat

Clash of the Stars: Soukup vs. Bejr – program a výsledky

Nedostanete se na dnešní turnaj Clash of the Stars 7, nezoufejte, můžete ho sledovat živě online.